Duke perdorur Teknologjine Augmented,ju jeni në avantazh me modelet 3D,videot 360 shkalle,fotot dhe te gjitha informacionet per objektin të cilat mund t’i ofroni paleve tuja të interesit . Shkëmbeni pjesë dhe elementë të objektit, vetëm më një klik.

Vizualizoni modelet në vend punimin aktual
Shfaqë informacion të detajuar nga modeli juaj
Raporto statusin e objektit tuaj dhe shkëmbeni i të gjitha informacionet me databazën tuaj (dy drejtime).
Shikoni pikëpamje të ndryshme të modelit:

    • Dizajni i ndërtesës
    • Sistemi i energjisë elektrike
    • Sistemi i ujërave
    • Infrastrukturë

Lundroni brenda modeleve me lehtësi, duke ju lejuar të bashkëveproni me detajet më të vogla të gjetura në një model 3D.

Rrëshqitni fotot më poshtë, për të parë funksionet e ndryshme brenda aplikacionit

©2020 Swiss IT Factory