KONTAKTI

Fiona Beqiri

Drejtor Menaxhues
Fiona.beqiri(a)swissitfactory.com

Profili i kompanisë

Swiss IT-Factory zhvillon zgjidhje softuerike gjithëpërfshirëse për kompanitë e ndërtimit, patundshmërive dhe kontraktimit gjeneral.

Zgjidhja softuerike all-in-one e bazuar ne SAP është e adaptuar në konteksin tuaj specifik. Kjo ju mundëson që në mënyrë efikase të menaxhoni si projektet e vogla ashtu edhe ato të mëdha dhe me kohëzgjatje disa vjeçare.
Dega e ‘Swiss IT-Factory International AG’ në Prishtinë e themeluar në vitin 2013 tani ka 18 të punësuar.

©2020 Swiss IT Factory